Contact

For all who love.. The Milkshake Team!
Marieke Samallo

Marieke Samallo

Brand,-PR- & Art Director

Waar het creatieve proces gewoonlijk eindigt, start Marieke. Haar liefde voor de nacht en diversiteit bracht magie als Supertoys, Vieze Poezendek en Milkshake Festival en For All Who Love Foundation voort. Het ‘For All Who Love’ gevoel ontbrak in het Nederlandse festival landschap.. een ethos met een eindeloze divers publiek. Marieke brengt merken naar een hoger niveau waardoor je hart iets sneller zal kloppen. Het oprichten van D.O.L.HOUSE (brandsupport & creative concepts)  was de volgende logische stap in de carrière van Marieke. Haar creatieve geest gecombineerd met commercieel inzicht zijn de exacte benodigde instrumenten die het beste uit een samenwerking halen. Haar motto? The Time Is Always Now!

Maz Weston

Maz Weston

Music Director

De Engelse Maz Weston verhuisde naar Amsterdam in de jaren ’80 en organiseerde destijds samen met ‘Soho Connection’ het allereerste (illegale) Acid House pakhuisfeest in de stad. Een spannende tijd, waarin een muzikale revolutie plaatsvond en alles mogelijk leek. Tegenwoordig is Maz werkzaam als organisator van verschillende evenementen in Paradiso, waaronder enkele hoogtepunten als; Manifesto, Oud Hollandsch Acid Feest, Black Tea Party, F*cking Pop Queers, Gouden Kabouter Awards en Lovedance. Hiernaast doet zij sinds dit jaar de muziekprogrammering voor Milkshake. Waarom is Amsterdam een boeiende plek om te wonen en werken? “Juist omdat er zoveel verschillende culturen en scenes bij elkaar zitten en die elkaar beïnvloeden. Een gezond nachtleven geeft een stad kleur, spanning en sensatie. Net zoals Milkshake festival zelf.”

Sinan

Sinan

PR & Brand Manager

Na een paar generaties als creatieveling gewerkt te hebben in de dance-scene, is Sinan terecht gekomen bij Milkshake festival. Met een eindeloze glimlach houdt hij van mooie dingen maken en hard werken. “Milkshake is voor mij een grote stap naar de toekomst: een samenleving waar we vrij zijn van labels; een plek waar we onze eigen identiteit kunnen uiten en er een groot feest bij kunnen vieren. We vieren hier het leven in al zijn glorie en ik heb mij nog nooit zo thuis gevoeld op een werkplek als deze. “

Sinan houdt van:
8mm, 16mm, vrouwen, pop, bubblegum, film noir, religies, fashion, zeitgeist, onderbuik, horror, Mette Sterre, tijdschriften, Tokyo, de hele nacht lang dansen, verse sappen, kleding bewerken, Lego, zonlicht, nachtbraker, eten uit de oven, speelgoed en porseleinen poppen, verkleden, mijn vrienden.