mini milkshake voor lhbt verstandelijk gehandicapten vindt plaats op vrijdag 28 juli

mini milkshake voor lhbt verstandelijk gehandicapten vindt plaats op vrijdag 28 juli

De organisatrice van het Milkshake festival, Marieke Samallo, heeft de handen ineen geslagen met Philadelphia en Cordaan. Samen willen ze ervoor zorgen dat ook jongeren met een beperking de Milkshake festival-ervaring kunnen beleven. Divers entertainment, decor en muziek, zodat Mini Milkshake voor jongeren met een beperking zo compleet mogelijk wordt.

Philadelphia is een nationale organisatie die mensen met een handicap en/of speciale behoeften helpt, ondersteunt en daarbij kijkt naar de individuele behoeften van een cliënt en ondersteunt in de dagelijkse obstakels zodat de cliënten meer onafhankelijk kunnen zijn. Een leven zonder grenzen door het samen te doen en het zelfvertrouwen te vergroten.

Philadelphia omarmt het thema muziek en richt zich de komende jaren op de integratie van muziek in de zorg voor cliënten. Onderzoek wijst namelijk uit dat muziek juist bij mensen met een verstandelijke beperking een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling. Muziek verbindt en helpt emoties te uiten. Dat is voor ieder mens belangrijk!

Cordaan is een Amsterdamse organisatie die verantwoordelijk is voor het uitbreiden van de langdurige zorg in de stad. Het maakt niet uit wat je kleur, voorkeuren, achtergrond en/of behoeften zijn, zij zorgen dat jij kunt zijn wie je wilt zijn!